Hekwerkdetectie

Wat is hekwerkdetectie?

Hekwerkdetectie of overklimdetectie detecteert het overklimmen en saboteren van het hekwerk. Door het hekwerk te bewegen wordt een trilling in de sensor veroorzaakt welke wordt gedetecteerd.

Hekwerkdetectie met El-Far

Hekwerkdetectie van het merk El-Far (klik hier voor een brochure) biedt de klant een zeer betrouwbare vorm van trillingsdetectie. Het systeem kan geïnstalleerd worden op nieuwe of bestaande terreinafscheiding. De sensoren worden geplaatst in het midden van bijvoorbeeld het hekwerk en aan elkaar gekoppeld door middel van detectiestrings.

  • Eenvoudige en snelle installatie op locatie
  • Weather Mode voorkomt vals alarm bij wind en regen
  • Lange levensduur
  • Uniek stelbare alarmdrempel
  • Toepasbaar op alle typen afscherming zoals muren, hekwerk, kaswanden, (kluis) deuren, ramen, golfplaten en sandwich panelen
  • Bij schade eenvoudig en voordelig per sensor te vervangen

Hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie is ongelooflijk duurzaam en is niet gevoelig voor weersomstandigheden. Ook bij strenge vorst, regenval of mist is het systeem volledig betrouwbaar. Het systeem heeft een ‘Weather Mode’ die automatisch geactiveerd wordt als er over een deel van het systeem een soortgelijke trilling wordt gedetecteerd. Aan de hand van de weersinvloeden wordt de gevoeligheid bijgesteld.

Het systeem heeft een dusdanige betrouwbaarheid dat het niet alleen bij bedrijven veelal toegepast wordt, ook overheidsinstanties en gevangenissen zijn voorzien van trillingsdetectie om de veiligheid te waarborgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw terrein, op zoek naar advies welke oplossingen te kiezen voor uw terreinbeveiliging of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken.