Topprestatie in Artis

Woensdag 14 juni jongstleden was het zover! De bezoekers van dierentuin Artis konden voor het eerst de nieuwste topprestatie aanschouwen die onder leiding van Artis zelf door Ecotax en de samenwerkende partijen geleverd is: het nieuwe verblijf van de Aziatische olifanten. Op de website van de Amsterdamse dierentuin wordt hier ook uitgebreid bij stilgestaan.

Het verblijf beveiligen van een van de grootste landdieren ter wereld, welke ook nog eens een bedreigde diersoort is, is geen eenvoudige opgave. De lijst met noodzakelijkheden is enorm. Van effectiviteit tot uitstraling, van veiligheid tot kwaliteit: alles moet tip top in orde zijn! En blijven. Ook in extreme omstandigheden. Ten slotte dient dit alles het zicht op de olifanten voor de bezoekers zo min mogelijk te verstoren. Gelukkig zijn we bij Ecotax nog nooit voor een uitdaging weggelopen en dus ook niet van deze.

Het eindresultaat mag er absoluut wezen! Uiterst diervriendelijke beveiliging geĆÆncorporeerd in het hekwerk en een imposante schuifpoort welke opgaan in de omgeving en kwalitatief ook nog eens ongeĆ«venaard zijn. En trouwens, niet geheel onbelangrijk: de olifanten zelf lijken het er ook erg naar hun zin te hebben.

Ten slotte nog een gratis tip van ons: indien het bovenstaande uw nieuwsgierigheid heeft gewekt, of indien het bovenstaande nog niet tot overtuiging heeft geleid, is een bezoekje aan Artis zo geboekt

Geplaatst in Terreinbeveiliging.