Beveiligingscamera’s

Een beveiligingscamera kopen kan soms best lastig zijn. Beveiligingscamera’s bestaan namelijk in veel verschillende soorten, maten en prijsklassen. Maar welke digitale camera past nu het beste bij uw bedrijf?

Ieder terrein vraagt een andere aanpak van terreinbeveiliging, beveiligingscamera’s kunnen hier onderdeel van zijn. De mate waarin u activiteit in en om uw terrein wilt vastleggen, bepaald de keuze van beveiligingsoplossingen.
Beveiligingscamera

De mogelijkheden zijn eindeloos, toch zijn er een aantal zaken die hierin uw keuze bepalen. Wat moet de camera kunnen?

Op afstand meekijken met beveiligingscamera’s

Het is vandaag de dag mogelijk om waar dan ook ter wereld mee te kijken op uw terrein door middel van een directe verbinding met uw camera. Deze verbinding stelt u in de gelegenheid op afstand te constateren wat er gaande is op uw terrein. Het is ook mogelijk beelden terug te kijken, zodat u terug kunt in de tijd. Daarnaast is het mogelijk beelden op te nemen, afhankelijk van uw wensen kan er tot in de eeuwigheid opgenomen worden en kunt u zelfs enkele jaren terugkijken met onze camerasystemen.

Camerabeelden doorsturen naar de politie

Niet alleen zelf meekijken, maar de beelden ook doorsturen naar de politie? Ook dit is mogelijk, wij raden dit zelfs aan. Onze systemen laten het toe om meldingen door te zetten naar de meldkamer, het meesturen van beeldmateriaal behoort hierbij tot de mogelijkheden. Een melding met beeldmateriaal heeft in de praktijk de snelste reactietijd van de politie en verhoogd, in het geval van een inbraak, de pakkans aanzienlijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw terrein, op zoek naar advies welke oplossingen te kiezen voor uw terreinbeveiliging of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op. Uiteraard komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken.