Terreinbeveiliging

Hekwerkbeveiliging

Een hekwerk is een uitstekende eerste stap voor terreinbeveiliging en afbakening. Maar welk type hekwerk past dan het beste bij uw bedrijf? Het toepassen van detectie of alarmsystemen op uw hekwerk speelt ook mee in de keuze van uw hekwerk. Wij adviseren u graag in deze keuze!

Schrikdraadbeveiliging

Inbrekers afweren met een elektrische stroomstoot! Met schrikdraad detecteert u niet alleen een inbraakpoging, maar u geeft de indringer ook nog eens de schok van zijn leven! Toepasbaar op hekwerk, muren en daken, geschikt voor ieder type terrein. Het is uiteraard veilig, we hebben reeds duizenden van deze systemen geïnstalleerd in Nederland. Bij binnendringers wordt de meldkamer direct ingeschakeld.

Trillingsdetectie

Bij een mooi vormgegeven terrein is het soms niet wenselijk om een fysieke barrière op te werpen en in dit geval kunnen we werken met trillingsdetectie. Door dit in de grond of op schuttingen te plaatsen kan er beweging op uw terrein worden gedetecteerd. Door ons unieke sensor systeem is het zeer eenvoudig te plaatsen.

Beveiligingscamera's

Registratie met camera's is niet nieuw. Dit is uiteraard geen beveiliging, maar een verzekeringsoplossing. Het is tegenwoordig mogelijk om door middel van camera's ook beweging in een gebied te detecteren. Hierdoor heeft u niet alleen de inbreker in beeld, maar krijgt u ook alarm wanneer iemand uw terrein betreed. 

Tijdelijke Beveiliging

Bouwterreinen, tijdelijke opslag en vrachtwagens worden geteisterd door diefstal. Tijdelijke beveiliging vraagt niet alleen om een goed systeem, maar ook op een sluitende alarm opvolgingsketen. Wij adviseren u hier graag in, daarnaast bieden wij verschillende systemen in huur of lease aan.

High Risk Beveiliging

Het maken van een beveiligingsplan voor High Risk objecten zoals gevangenissen, kerncentrales en waardetransportbedrijven is een uitdaging die wij graag aangaan. Door middel van een 3D-beveiligingsplan kunnen wij alle risico's duidelijk in kaart brengen.