Dierentuinen

De totaaloplossing voor elke dierentuin

Ecotax beveiligingstechniek is al geruim 10 jaar hofleverancier van maatwerk afrastering en schrikdraad voor verschillende dierentuinen in Nederland. Door enthousiaste en ervaren installatie teams in combinatie met een sterke R&D afdeling zijn wij instaat snel en passend maatwerk te leveren.

Momenteel worden onze systemen gebruikt voor de beveiliging, ofwel het binnenhouden van de dieren door middel van afrastering van het verblijf. Daarnaast bieden wij een groeiend aantal oplossingen om vegetatie te beschermen.

Naast een creatief team en jaren ervaring bieden wij  de technische oplossingen welke onderhoud en controle van het systeem eenvoudiger maken, denk hierbij aan:

Vegetatie bescherming dierentuin schrikdraad
TreeGuard bescherming
Details maken het verschil
Beveiliging voorstel terrein
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Statuscontrole van het schrikdraadsysteem

Het systeem kan meldingen doorgeven op het moment dat er problemen ontstaan met het systeem. Daarnaast kan het de status worden gecontroleerd zonder het verblijf in te gaan.

Doormelding van alarmen of storingen naar mobiele telefoon

Via een APP kan de verzorger op de hoogte worden gesteld van de status van het systeem. Om bijvoorbeeld vervolgens camera’s in te schakelen, of het verblijf te controleren.

Noodstroomvoorziening

Bij netspanning uitval blijft er 6 uur lang spanning op het schrikdraad staan.

TreeGuard

Een kunstof kabel die stroom geleid en een schok afgeeft. De TreeGuard kan door vegetatie en over de grond gelegd om de flora te beschermen tegen beschadiging door dieren. De TreeGuard is volledig dier en mensvriendelijk en dit allemaal zonder kortsluiting te veroorzaken.

Schrikdraad onder water

Met behulp van ons TreeGuard materiaal kunnen wij ook schrikdraad afrastering in het water realiseren.

Heeft u vragen of suggesties? neem dan contact met ons op!