Koppelen

Bent u als binnenbeveiliger, integrator of gebouwbeheerder ons systeem tegen gekomen en wilt u het opnemen in uw beheersysteem? U kunt uiteraard bellen voor advies en uitgebreide documentatie. Hierdonder treft u alsvast wat verschillende mogelijkheden.

Integreren 

APS3000

Of de klant nu kiest voor ‘stand alone’, of toch voor een volledige integratie in het of bestaande alarm of gebouwbeheerssysteem. Het is allemaal mogelijk met het APS3000 systeem van Ecotax beveiligingstechniek.

Het systeem is ontwikkeld om te voldoen aan alle denkbare (integratie) wensen van de klant. Is de wens een stand alone unit? Dan kunnen wij het APS systeem uitvoeren met verschillende opties zoals een GSM kiezer en/of sirene met flitslichten.

Is de wens het APS3000 systeem volledig op te laten gaan in het bestaande (binnen) Beveiligingssysteem? Geen probleem, APS3000 werkt feilloos samen met elk bestaand beveiligingssysteem en is dan ook in te koppelen op drie verschillende manieren.

 

Relais contactenIOB

22 verschillende NO/NC relais van de In-Out Board (IOB) zorgen samen voor verschillende in- en outputs waar bestaande systemen als alarmsystemen, sirenes en lichten op aangesloten kunnen worden.

MODBUS protocol

Het APS3000 systeem is ook te integreren met het veel gebruikte en stabiele MOTBUS protocol.

IP protocol

Ook de nieuwste methoden van inkoppelen is mogelijk met het APS3000 systeem. Via ons CAN Ethernet Board kan APS bestuurd worden door middel van het Internet Protocol.