Tijdelijke beveiliging

Tijdelijke beveiliging nodig voor uw terrein of gebouw? Uiteraard helpen wij u graag verder. In de regel hebben wij voor iedere toepassing een beveiligingsoplossing, ook voor tijdelijke beveiligingsoplossingen.

Tijdelijke beveiliging

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw terrein of gebouw tijdelijk te beveiligen. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een hekwerk om uw terrein of gebouw. Hiermee creëren we een eerste barrière, een toepassing die wij veelal gebruiken bij het beveiligen van bouwterreinen. Wilt u de beveiliging verder opschroeven, dan kunt u extra oplossingen toevoegen aan de tijdelijke beveiliging. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden om uw terrein tijdelijk te beveiligen.

Tijdelijk beveiliging met schrikdraadbeveiligingTijdelijke beveiliging

Schrikdraadbeveiliging is een eenvoudige manier van detectie en beveiligen. Het schrikdraadbeveiliging systeem kan eenvoudig op hekwerk, dakranden, muren en poorten geïnstalleerd worden. De werking van het schrikdraad beveiligingssysteem is net zo eenvoudig als doeltreffend en voorkomt ongewenste gasten op uw terrein.

Tijdelijke beveiliging met trillingsdetectie

Trillingsdetectie is de ideale manier om de pakkans van indringers te vergroten. Doordat het systeem niet zichtbaar is, heeft een indringer niet in de gaten dat de trillingsdetectie een alarmering heeft gegeven aan de meldkamer.

Tijdelijke beveiliging met beveiligingscamera’s

Een beveiligingscamera biedt de mogelijkheid om uw terrein 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand in de gaten te houden. Niet alleen kunt u bij een alarmering zien wat er gaande is op uw terrein, ook zijn de beelden door te zetten naar de meldkamer van de politie.

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw terrein, op zoek naar advies of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op! Ook komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken. Al onze oplossingen zijn om te zetten van een tijdelijke oplossing naar permanente terreinbeveiliging.