Hekwerkbeveiliging

Een hekwerk kopen kan soms best lastig zijn. Er zijn veel verschillende soorten, maten en prijsklassen. Maar welke hekwerk past nu het beste bij uw bedrijf? Ieder terrein vraagt een andere aanpak van terreinbeveiliging, hekwerk is hier een onderdeel van. De mate waarin u activiteit in en om uw terrein wilt beveiligen, bepaalt de keuze van beveiligingsoplossingen.

Wilt u 24 uur per dag de toegang tot uw terrein bewaken? Dan zal dit in de basis gaan met een gedegen hekwerk.
De mogelijkheden zijn eindeloos, toch zijn er een aantal zaken die hierin uw keuze bepalen. Wat moet het hekwerk allemaal doen?

Hekwerk

De veiligheid bewaken

Het is vandaag de dag mogelijk om waar dan ook ter wereld mee te kijken op uw terrein, door middel van een directe verbinding met uw camera. Ongewenste gasten houdt u alleen niet enkel met een camera van uw terrein. Een hekwerk vormt hierin de eerste barrière.

Detectiesysteem toepassen

Detectiesystemen of camera’s toepassen op uw beveiligingssysteem, niet alleen zelf meekijken maar de beelden ook doorsturen naar de politie? Ook dit is mogelijk, wij raden dit zelfs aan. Onze terreinbeveiligingssystemen laten het toe om meldingen door te zetten naar de meldkamer, het meesturen van beeldmateriaal behoort hierbij tot de mogelijkheden. Een melding met beeldmateriaal heeft in de praktijk de snelste reactietijd van de politie en verhoogt in het geval van een inbraak, de pakkans aanzienlijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw terrein, op zoek naar advies welke oplossingen te kiezen voor uw terreinbeveiliging of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken.