Hekwerk beveiliging

Wat is Hekwerk beveiliging?

Om uw hekwerk beveiliging zo goed mogelijk in te delen, is het raadzaam uw terrein volledig af te zetten met hekwerk waarop wij op verschillende manieren beveiligingsopties toe kunnen passen. Wij leveren verschillende type hekwerk, van draadmat hekwerk tot spijlenhekwerk in iedere denkbare kleur en dikte. Uw eigendommen wilt u uiteraard zo goed mogelijk afschermen, daarom voorzien wij ook in poorten met toegangssystemen die geïntegreerd zijn in al onze beveiligingsopties voor de ideale hekwerk beveiliging.

Hekwerk beveiliging
Slider

Zien is geloven

Hekwerk beveiliging met schrikdraadbeveiliging, een detectiesysteem met een mooi hekwerk, het plaatje is bijna compleet. Door middel van Beveiligingscamera’s schrikt u niet alleen indringers af, het geeft ook de mogelijkheid om live mee te kijken wat er op uw terrein gebeurd. Ieder terrein is volledig af te sluiten, maar geheel 100% voorkomen dat een inbreker een poging waagt, is niet uit te sluiten. Daarom is een camerasysteem ideaal om direct de beelden door te kunnen zetten naar de meldkamer. Met behulp van ons systeem verhogen we de pakkans van indringers die een poging wagen uw terrein te betreden en stellen we u in de gelegenheid om op afstand mee te kijken.

Op zoek naar beveiligingsoplossingen die het aanzicht van uw perimeter niet veranderen? Met onze slimme detectiesystemen kunnen wij uw terrein beveiligingen, zonder dat dit direct zichtbaar is voor uw klanten of mogelijke inbrekers. Met behulp van gronddetectie detecteren wij personen vroegtijdig, ook is het mogelijk om uw hekwerk te voorzien van trillingsdetectie.

Hekwerk beveiliging op uw terrein

Benieuwd naar de mogelijkheden, op zoek naar advies welke oplossingen te kiezen voor uw terreinbeveiliging of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken.

Hekwerk beveiliging is toe te passen op allerlei soorten hekwerk zoals gaashekwerk,, spijlenhekwerk, dubbelstaafmathekwerk en zelfs sierhekwerk. Daarnaast vormt toegangscontrole geen belemmering, objecten in hekwerken zoals schuifpoorten, draaipoorten, schuifpoort(en) en slagbomen zijn te voorzien van beveiliging.